• Rødkærsbro Skole
Billedet på sidehoved
 • Brandstrupvej 23, 8840 Rødkærsbro
 • 87 87 24 70
 • skole.roedkaersbro@viborg.dk

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

SFO

 • Hasse Valdemar Mortensen den 14-10-2016

  Kære alle elever, forældre og medarbejdere!

  En forrygende uge med masser af fysisk, social og mental bevægelse blev i dag rundet af med en storartet indsats til vores årlige Motionsdag. Selv om det ikke lykkedes os at skaffe medvind på hele ruten, så gav det gode fællesskab et skønt og til tider tiltrængt rygstød undervejs. Endnu engang TAK til alle for jeres positive bidrag og gode humør derude.

  I ønskes en rigtig god og velfortjent efterårsferie!

   

  Rødkærlig hilsen

  Hasse Valdemar Mortensen

 • ikon
  Hasse Valdemar Mortensen den 22-09-2016
  Vedr. tolkebistand til forældrearrangementer.

  Kære forældre!

  Det kan selvsagt være en udfordring at kommunikere, når man ikke taler samme sprog - ikke mindst, hvis man heller ikke kan mødes i et referencesprog som fx engelsk. For også at understøtte samtalen og fællesskabet i de forældrearrangerede arenaer, der ligger uden for skolen, har vi været i kontakt med forvaltningen for at høre, om den vil finansiere tolkebistand til skolerelaterede forældrearrangementer. Det vil den gerne!

  Således vil vi opfordre jer til at skrive til Lisbeth, vores administrative leder, her på Intra, når I har behov for bistand. Skriv tid og sted - og hvilke børns forældre det drejer sig om. Herefter kontakter Sisen (skolens egen tolk) disse forældre og inviterer dem ind, mens Lisbeth sørger for at booke en tolk.

  Mvh.
  Hasse Valdemar Mortensen