• Rødkærsbro Skole
  • skole.roedkaersbro@viborg.dk

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

Hasse Valdemar Mortensen den 22-09-2016
    Vedr. tolkebistand til forældrearrangementer.

Kære forældre!

Det kan selvsagt være en udfordring at kommunikere, når man ikke taler samme sprog - ikke mindst, hvis man heller ikke kan mødes i et referencesprog som fx engelsk. For også at understøtte samtalen og fællesskabet i de forældrearrangerede arenaer, der ligger uden for skolen, har vi været i kontakt med forvaltningen for at høre, om den vil finansiere tolkebistand til skolerelaterede forældrearrangementer. Det vil den gerne!

Således vil vi opfordre jer til at skrive til Lisbeth, vores administrative leder, her på Intra, når I har behov for bistand. Skriv tid og sted - og hvilke børns forældre det drejer sig om. Herefter kontakter Sisen (skolens egen tolk) disse forældre og inviterer dem ind, mens Lisbeth sørger for at booke en tolk.

Mvh.
    Hasse Valdemar Mortensen