• Rødkærsbro Skole

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

Hasse Valdemar Mortensen den 17-12-2018

Kære elever, forældre og medarbejdere.

Selv om den hvide vinter lader vente på sig, lurer den velfortjente juleferie lige om hjørnet. Endnu et år går på hæld – ganske af sig selv!

Det gode skoleliv kommer og går dog ikke af sig selv, men netop kun ved fælles hjælp og bidrag fra alle, der dagligt har berøring med vores skole. Det kræver selvsagt, at vi vil hverandre, og at vi leger sammen, lærer sammen og holder sammen. Dette har jeg sagt så ofte, og derfor er det også herligt at få bekræftet, at det rent faktisk har hold i den virkelighed, vi fx 3 gange inden for den den seneste måned har portrætteret på forskellig vis gennem artikler i Viborg Stifts Folkeblad.

Se, det er jo gode historier – glædelige budskaber om man vil – og den slags hører så absolut julen til!

Det hører også julen til, at vi traditionen tro tager til juleindledning i Brandstrup Kirke sidste skoledag før jul, som i år er torsdag d. 20. december. I år leverer afdelingerne musikalske indslag i form af gospel, hvilket glæder vi os til. Vi går i kirke i denne rækkefølge:

Indskoling kl. 08.30.

Udskoling kl. 09.30

Mellemtrin kl. 10.30.

Med et rungende TAK for vanlig opbakning og julehumørfyldt engagement til vores årlige juleklippedag ønskes ALLE en knaldhamrende god jul og et lykkebringende nytår!

Rødkærlig hilsen
    Hasse Valdemar Mortensen

Peder Borrisgård Pedersen den 13-11-2018

Skoleindskrivning

Onsdag den 12. december 2018 kl. 09.00 åbner Viborg Kommune for indskrivningen til 0. klasserne, der starter til august 2019.

Indskrivningen er åben til og med den 17. januar 2019.

Klik på følgende link for at indskrive dit barn: