• Rødkærsbro Skole
  • [email protected]

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

• Hasse Valdemar Mortensen den 20-01-2017
    Kære forældre til elever på Rødkærsbro Skole.

Vedhæftet er lidt information om den Nationale Trivselsmåling, som vi laver sammen med jeres børn her på skolen i perioden 16/1 - 31/3. Det vil foregå i klassen i skoletiden. Den nærmere planlægning omkring afvikling tager vi med personalet, så dette er i første omgang blot en orientering.

God weekend!

Hasse

• Hasse Valdemar Mortensen den 12-01-2017
    Kom til et inspirerende foredrag og debatmøde om
    børn, unge og medier med cand. mag i samfundsfag og psykologi, Jens Winther. Foredraget finder sted i Rødkærsbrohallen d. 25. januar kl. 19.00. Se vedhæftede!

HVM

• Hasse Valdemar Mortensen den 16-01-2017
    Så er 2017 på forrygende vis skudt i gang - og endnu en byfest skal planlægges. Vi har lavet en liste med frivillige, som det er muligt at tilføje sig til. Hvis vi må kontakte dig når vi har nogle mere konkrete opgaver ifb. med byfesten, så ser vi gerne at du tilmelder dig denne liste. På den måde kan vi nemt komme i kontakt med alle som ønsker at give en hånd med. Der er ingen forpligtelser ved at tilmelde sig, og man kan altid sige nej til de forskellige tilbud der kommer.
    ALT HJÆLP ER DOG VELKOMMEN - før, under og efter byfesten. Tilmeld dig som frivillig på nedenstående link:

Helle Lauge