• Rødkærsbro Skole

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

• Lisbeth Munch den 09-02-2016

Aflevering/afhentning af elever

Hermed en henstilling til, at man ved aflevering/afhentning af elever benytter hallens parkeringsplads og IKKE skolens parkeringsplads. Det handler ganske enkelt om elevernes sikkerhed, da der er for megen trængsel af biler, der kører ind og ud ved skolen! Elever/forældre kan benytte stien bag om hallen, som er den mest sikre vej til skolen. I uge 6 vil vi lukke parkeringspladsen af fra kl. 7.45 for at markere denne henstilling.
    .
    Hasse Valdemar Mortensen den 08-02-2016

Kære elever, forældre og medarbejdere!

Lyset ledsager os efterhånden både til og fra skole, Kyndelmissen er lagt bag os, og vi kan skue en velfortjent vinterferie i den nære horisont.

Traditionen tro har vi her i ugen op til ferien tværsuge på hele skolen. Det syder og bobler som altid med glade børn og voksne, der giver den en sidste skalle, før vi kobler ud i uge 7.

I indskolingen arbejdes der med kontinenter: Asien - Sydamerika - Europa - Australien – Nordamerika. Arbejdet foregår i værksteder opdelt på tværs af årgangene.

På mellemtrinnet kommer eleverne også vidt omkring. Her er temaet job og uddannelse, og ugen vil veksle mellem foredrag på skolen og besøg på såvel uddannelsesinstitutioner som en masse virksomheder.

I udskolingen står den på terminsprøver, tema omkring sociale medier og ikke mindst en masse bevægelse i forskellige workshops. Her til morgen lagde pigerne fra 8. årgang fx ud med at stå i såkaldt "kinastilling" for at syre benene lidt til. Tasha og Marie fra 8b stod i den klassiske 90 graders stilling i hhv. 7 og 9 minutter. Stik lige den ved lejlighed!!

I ønskes alle en fortræffelig vinterferie, når vi når dertil!

Rødkærlig hilsen

Hasse Valdemar Mortensen