• Rødkærsbro Skole

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

Hasse Valdemar Mortensen den 12-10-2017
    Kære alle elever, forældre og medarbejdere!

En forrygende tværsuge med masser af fysisk, social og mental bevægelse bliver i morgen – traditionen tro -  rundet af med en storartet indsats til vores årlige Motionsdag. Selv om det muligvis ikke lykkes os at skaffe medvind på hele ruten, så har vi efterhånden talrige erfaringer for, at det gode fællesskab bidrager med et skønt og til tider tiltrængt rygstød undervejs, når vi løber fra kl. 10.15-11.45. Som altid er forældre yderst velkomne til at deltage i festlighederne! Endnu engang TAK til alle for jeres positive bidrag og gode humør i løbet af ugen – og ja, også i al almindelighed.

Foruden et ønske om en rigtig god og velfortjent efterårsferie til jer alle, vil jeg lige henvise til vedhæftede skriv omkring elevplaner i Meebook. Elevplanerne udgives i oktober/ november, og vedhæftede beskriver nogle generelle forhold, hvilket betyder, at der i praksis kan være forskelle de enkelte elevplaner imellem (fag, klassetrin, afdeling mv.).

Rødkærlig hilsen
    Hasse Valdemar Mortensen

Peder Borrisgård Pedersen den 25-08-2017
    Nu skal alle forældre have et Uni-login til Forældreintra

Kære forældre

Nu skifter vi login til Forældreintra. For eftertiden skal alle forældre logge ind på Forældreintra med et Uni-login. Klik derfor allerede i dag ind på Forældreintra og opret dit nye Uni-login.
    Vi har lavet en kort vejledning, som du kan følge trin for trin. Alt du skal huske er at have dit NemID parat.
    Se vejledning: KLIK HER

Uni-login og Meebook
    Det er vigtigt, du får aktiveret dit nye Uni-login. Det giver nemlig senere på året mulighed for at logge på vores nye digitale læringsplatform ”Meebook”, hvor du kan følge dit barns års- og elevplaner. Meebook er ikke blevet præsenteret for forældre endnu, men dit barn kender det helt sikkert fra skoledagen.

Du vil få meget mere at vide om Meebook og de muligheder, du får som forældre her, når vi lancerer platformen.

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp og vejledning, så er du velkommen til at kontakte skolens kontor.