• Rødkærsbro Skole
  • [email protected]

Flekstabilitet - Engagement - Tryghed - Anerkendelse - Samhørighed

Hasse Valdemar Mortensen den 28-06-2017
    Kære alle elever og forældre!

Så har vi fået opdateret Intra med de nye skemaer. Husk, at I skal finde frem til uge 33 for at se dem!

I ønskes alle en SKØN sommerferie - og så glæder vi os til at se jer igen mandag d. 14. august:-)

Solrige sommerhilsener
    Hasse Valdemar Mortensen
    Hasse Valdemar Mortensen den 12-06-2017
    Kære elever og forældre!

Som nogle af jer måske allerede har hørt, går lærer Lars Mikkelstrup på pension d. 1. august 2017. Han vil i den grad blive savnet i vores hverdag, og der skal herfra lyde et stort og rungende TAK til Lars for den mangeårige og særdeles værdifulde indsats her på skolen.

Til gengæld har vi med afsæt i et øget økonomisk råderum ansat 5 nye lærere, som glæder sig til at begynde i det nye skoleår efter sommerferien. I indskolingen drejer det sig om hhv. Bente Knudsen (BK) og Mette Dörner (MD), mens det på vort mellemtrin er Tina Mærsk Søbye (TM). Sidst, men ikke mindst, har vi fået tilført udskolingen Jesper Vejlø (JV) og Sussie Nørskov Skjødt (SN). Når de lige er landet, skal de nok præsentere sig yderligere.

Vi ligger - som altid i denne periode - vandret med skemalægningen, men kan nu afsløre næste skoleårs klasselærere, og så må I lige afvente selve skemaerne til engang i næste uge.

O. årgang: Heidi og Betina   -   1. årgang: Bente, Fenja og Vibeke
    2. årgang: Louise og Mette Dörner   -   3. årgang: Mette og Christina
    4. årgang: Helle og Gitte   -   5. årgang: Steffen og Tina M. Søbye
    6. årgang: Kasper   -   7. årgang: Jesper og Tina Kusk
    8. årgang: Sussie og Thomas Rytter   -   9. årgang. Connie

Vi har i skolebestyrelsen haft nogle gode og grundige drøftelser omkring understøttende undervisning (UU). Heraf afledt vil vi næste skoleår konvertere al UU på 4.-9. årgang til såkaldt to-lærer-ordning. Som I vil kunne se af de kommende nye skemaer, drejer det sig om 2-3 lektioner på de forskellige klassetrin - dog kun en enkelt lektion på 7. årgang grundet konfirmationsforberedelse. Dette betyder selvsagt, at skoledagene bliver en anelse kortere for disse klassetrins vedkommende. Ambitionen er i så henseende at reducere i undervisningens kvantitet, men samtidigt øge dens kvalitet.  Til gengæld vil vi på 4.-9. årgang tilbyde én lektions frivillig lektiehjælp - et tilbud, som kommer til at ligge i forlængelse af skoledagen.

Mvh.
    Hasse Valdemar Mortensen